JOBBA HOS OSS!

Försäljningschef

Svenska Karamellkompaniet söker försäljningschef

Svenska Karamellkompaniet grundades 2018 och har sedan dess haft en snabb tillväxt. Vår huvudsakliga produkt är Svenska Klassiker, ett noga utvalt sortiment av kvalitetsgodis som i första hand säljs via dagligvaruhandeln.

Vi finns idag i ett stort antal butiker i hela landet och vår tillväxt är fortfarande stark och därför behöver vi förstärka vår organisation med en försäljningschef.

Vem du är:

  • Vi ser gärna att du är mellan 30 och 40 år, att du har erfarenhet från dagligvaruhandeln, du har jobbat inom butik eller hos grossist. 
  • Du ska ha erfarenhet av att leda personal och ha förmåga och metoder för att få dina medarbetare att prestera högt.
  • Utbildning inom eller erfarenhet av företagsekonomi ser vi som ett plus.

I uppdraget som försäljningschef förväntas du bland annat ansvara för:

  • Tillväxt av nya kunder.
  • Ansvar för vår nationella säljkår.
  • Övervakning av vår position hos befintliga kunder.
  • Ansvar för relationer med våra externa samarbetspartners.

Du kommer också vara en del av ledningsgruppen och då företaget befinner sig i snabb tillväxt kan rollen som försäljningschef också bli ett avstamp för andra ledande befattningar i företaget. 

Placeringsort Landskrona

Körkort är ett krav

 Ansökan skickas till lars@karamellkompaniet.se, du kan också använda denna e-post om du har frågor angående tjänsten.

Snabbväxande godisföretag söker merchandaiser/ plockare

Svenska Karamellkompaniet AB startades 2018 och har sedan dess haft en mycket snabb tillväxt. Vårt huvudsegment är kvalitetsgodis till dagligvaruhandeln som vi levererar enligt vårt eget koncept där vi också står för plockning och påfyllning i butik.

Tack vare vår snabba tillväxt söker vi nu ett antal merchandiser/ plockare för att säkerställa vår expansion och servicen hos våra nuvarande återförsäljare.

 

Vad vi förväntar oss av dig

Vi söker dig som har erfarenhet från dagligvaruhandeln och det är en fördel om du redan har liknande uppdrag för andra företag då vi inte erbjuder en heltidsuppdrag.

Du ska ha körkort, tillgång till bil, vara självgående, initiativrik och driftig. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor.

Vad vi erbjuder

Svenska Karamellkompaniet är idag en av de snabbast växande konfektyrleverantörerna i Sverige och vi är övertygade om att vi bara är i början av vår utvecklingsprocess – det finns många dörrar kvar att öppna och du kommer ha en given roll i denna process.

Som vår medarbetare blir du en del av en dynamisk organisation som har högt ställda mål men också korta beslutsvägar och ett stort mått av kreativitet.

Vi söker personer i hela landet och upplägget anpassas därför utifrån förutsättningarna i området du ska arbeta i. 

Vi är flexibla gällande de formella ramarna för uppdraget, vi kan anställa dig men du kan också arbeta i eget bolag. Svenska Karamellkompaniet har sitt säte i Landskrona och har kunder i hela Sverige och därför söker vi medarbetare i hela landet. 

Då vår tillväxt är snabb söker vi också ständigt nya säljare i hela landet och tar gärna emot intresseanmälningar för framtida uppdrag.

Ansökan skickas till lars@karamellkompaniet.se, du kan också använda denna e-post om du har frågor angående tjänsterna.